Secondary Adv

Dy godina banimi dhe sherbimi ne rrugen Thanas Ziko prane Shkolles se Kuqe | VASO shpk | 2019

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

VASO shpk - Dy godina banimi dhe shërbimi 6 dhe 10 kate me 1 kat parkim nëntokë ne rrugen Thanas Ziko ( Pas Shkollës së Kuqe Tiranë )

 
VASO shpk Projekti ne rrugen Thanas Ziko, Apartamente ne shitje Shkolla e Kuqe
VASO shpk Projekti ne rrugen Thanas Ziko, Apartamente ne shitje Shkolla e Kuqe
VASO shpk Projekti ne rrugen Thanas Ziko, Apartamente ne shitje Shkolla e Kuqe
 

Rreth projektit

Qëllimi i ketij projekti është ndërtimi dy Dy godina banimi dhe shërbimi 6 dhe 10 kate me 1 kat parkim nëntokë ne rrugen Thanas Ziko ( Pas Shkolles se Kuqe Tirane ) i cili është parashikuar se do të përmbajë apartamente banimi dhe ambjente shërbimesh si dhe poste Parkimi. Te dyja Godinat do te jene te orientuara ne drejtimin Jug-Lindje dhe Jug-Perendim , ku misis dy godinave si dhe ne pjesen jugore te godinave do te jete nje hapesire e gjelber e cila do te jete ne sherbim te komunitet te ketyre Godinave.

 

Informacion rreth apartamenteve

Ndarjet e brendshme te apartamenteve jane te organizuara ne apartamente 1+1, 2+1, 3+1. Të gjitha apartamentet janë projektuar dhe zbatuar sipas normave të projektimit të banesave të legjislacionit në fuqi.
 
 

Fasada

Fasada e objektit është fasadë e ventiluar me pllakë qeramike  ku me shiun e parë dhe të dytë pllaka kthehet në gjendjen fillestare. Fasada është projektuar si fasadë e ventiluar me veshje strukturale me shtresë termoizolimi dhe pllaka qeramike . Esenca e fasadës së ventiluar gjendet në realizimin e hapësirës së ndërmjetme, gjegjësisht të shtresës për ventilim ndërmjet veshjes së jashtme mbrojtëse të fasadës dhe shtresave të tjera, e cila përmes hapjeve të caktuara është e lidhur me mjedisin e jashtëm. Roli kryesor i shtresës së ventilimit qëndron në largimin e avullit difuz të ujit, i cili në periudhën dimërore lëviz nga hapësira e brendshme më e ngrohtë në drejtim të hapësirës së jashtme dhe eliminimin e kondensatës eventualisht të krijuar, si dhe në reduktimin e ngrohjes së masës bazë të murit gjatë verës, respektivisht në mbrojtjen më të mirë të hapësirës së brendshme nga temperaturat e larta verore.
 
 

Tabela e kantierit

 

Rreth kompanise

VASO shpk është themeluar si një kompani ndërtimi në vitin 2000 me qendër në Vlore e më pas duke u zgjeruar me tej në territorin e Shqipërisë. Me eksperiencë shumë të gjatë në sektorin e ndërtimit VASO  shpk  është një shoqëri e specializuar në ndertimin e godinave civile shumë katëshe, resorte, vilave, objekteve tregtare.
 

Me shume projekte ne Shqiperi