Secondary Adv

Godine Banimi dhe sherbimi 1, 5 dhe 9 kate ne rrugen Hamdi Pepo | MGB shpk | 2019

Godinë Banimi dhe shërbimi 1, 5 dhe 9 kate me 2 kat parkim nëntokë
Në pronë të Z. Gafur Dudaj, me vendodhje në Bashkinë TiranëZhvillues: "MGB" sh.p.k
Shoqëria  ndërtuese: "MGB" sh.p.k
Drejtues Teknike : Fitnete Lagji
Projekti Arkitektonik: "MBStudio" sh.p.k
Projekti Strukturor: "HT construction" sh.p.k
Mbikqyrës Punimesh: Kamber Hasanaj

Me shume projekte ne Shqiperi