Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimesh 1, 2, 5, 6, 7 kate | BEGA 07 shpk | 2019Adresa: Rruga "Llazi Miho", Njësia administrative Nr.6  Tiranë
Zhvillues dhe subjekti ndërtues: BEGA 07 SH.P.K
Drejtues Teknik: Ing. Gezim Malka
Zbatuesi i punimeve: Leke Arapi
Mbikëqyresi i punimeve: Ing. Albert Stambolliu
Arkitekt:  Compas Studio, Ing. Dhimiter Beleri, Ing. Ergys BARDHI, Arkonstudio
Kohëzgjatja: 36 muaj

 

Kontakt:
Cel: +355 69 20 63 884
E-mail: bega-07@hotmail.com

Me shume projekte ne Shqiperi