Secondary Adv

Godine sherbimesh Hotel 2-5, 5, 7 dhe 9 kat | XHULIO AMERIKA SHPK | 2022

Godine Sherbimesh Hotel 2-5, 5, 7 dhe 9 kat, me 2 kat parkim nentoke

Zhvillues & subjekti ndërtues : "Xhulio Amerika" sh.p.k
Afati i përfundimit të punimeve: Korrik 2022
Kontakt: +355 68 20 00 114
Adresa: Rruga Hamdi Pepo

Me shume projekte ne Shqiperi