Secondary Adv

Strukture banimi dhe sherbime 4 dhe 9 kat me 1 kat parkim nentoke, ne rrugen Robert Shvarc | FA-MA Konstruksion | 2020

 

Strukture banimi dhe sherbime 4 dhe 9 kat me 1 kat parkim nentoke, ne rrugen Robert Shvarc
Ndërtues: "Fa-Ma Konstruksion"  sh.p.k
Arkitektura: A.Merja
Konstruksion: GB-a Studio
Drejtor Teknik: Z.Aranitasi
Mbikëqyrës: R.Lazeri
Afati i Punimeve: 36 muaj

Kontakt: +355 69 20 85 244 ; +355 69 20 61 220

Me shume projekte ne Shqiperi