Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimi 5 dhe 9 kate me 2 kate parkim nentoke, Rruga Teodor Keko | ALESIO 2014 | 2020

Objekti: Godine banimi dhe sherbimi 5 dhe 9 kate me 2 kate parkim nentoke, Rruga Teodor Keko
Zhvillues: "Alesio-2014" SH.P.K
Subjekti Ndërtues: "Alesio-2014" SH.P.K
Arkitekt: ATELIER 4

 

Supervizori i punimeve
Konstruktor: Ing. Diana LLuka
Ing Elektrik: Ing. Mario Fishta
Ing Mekanik: Ing. Nikolin Risilia
Drejtues Teknik: Ing Endrit Saliaj
Kohëzgjatja e punimeve: 36 muaj
Data e përfundimit të punimeve: 27.08.2022

Cel: +355 69 60 80 099

Me shume projekte ne Shqiperi