Secondary Adv

Kompleks banimi dhe sherbimi 6 dhe 8 kate ne rrugen Leonard Frroku, Yzberisht | Roland shpk, G-PALUCA CONSTRUC | 2020

Kompleks banimi dhe sherbimi 6 dhe 8 kate me 2 kate parkim nentoke, ne rrugen "Leonard Frroku", Yzberisht Tirane

Zhvillues & Ndërtues: Roland sh.p.k & "G-PALUCA CONSTRUCTION" sh.p.k
Arkitekt: Marika Hormoviti, Armeda Gramos
Konstruktor: Dhimitër Papa, Kristaq Kali
Drejtues Teknik: Armeda Gramos
Kontakt: 0699239511/0682048548

Me shume projekte ne Shqiperi