Secondary Adv

Godine Banimi dhe Sherbimesh 5,6,7, 8 dhe 9 kat ne Rrugen Myslym Shyri, Tirane | 2020

"Godine Banimi dhe Sherbimesh 5,6,7, 8 dhe 9 kat, me 3 kat nentoke"
Ne rrugen " Myslym Shyri", Njesa Administrative Nr.7, Tirane


Zhvillues:  Shoqëria " EDONIL Konstruksion" shpk
Shoqëria " Artech Studio"
Shoqëria " KBD" shpk

Subjekt Ndërtues: Shoqëria " EDONIL Konstruksion" shpk
Arkitekt: " Artech Studio" Ark.Petrit Sevdari
Konstruktor: Bledar Ceka, Eljona Toska
Mbikëqyrës/Supervizor: Shoqëria "mh-CSS" sh.p.k
Kohëzgjatja e punimeve: 60 muaj

Kontakt: +355 68 80 16 060 ; +355 68 40 06 003

Me shume projekte ne Shqiperi