Secondary Adv

Dy godina banimi, sherbimi dhe zyra 2 dhe 9 kat, Bulevardi Gjergj Fishta dhe rruga e Kavajes | Park Construction Albania | 2020

"Dy godina banimi, sherbimi dhe zyra 2 dhe 9 kat me 2 kate parkim nentoke", Ne kryqezimin e bulevardit "Gjergj Fishta" me rrugen e "Kavajes"

Zhvillues dhe Subjekt Ndertues: Shoqeria "Park Construction Albania"

Drejtues Teknik: Ing. Esmeralda Halili

Projekti Arkitektonik: Studio "Varka arkitekture"

Studio projektimi: "ISV"

Leje ndertimi ne date: 06.09.2019

Afati kohor i lejes: 48 Muaj

Me shume projekte ne Shqiperi