Secondary Adv

Urban Hotel, prane Zogut te Zi | 2020

STUDIO ARKITEKTURE 6 - HOTEL PRANE ZOGUT TE ZI

Sheshi ndodhet ne qytetin e Tiranes midis rruges "Asim Vokshi" dhe rruges "Mine Peza" prane rrethrrotullimit te "Zogut te Zi", shume prane qendres se Tirane (1km). Ai eshte pjese e nje zone urbane me densitet te larte ndertimi dhe fluks te madh te levizjes. Sheshi perballet me nje fluks te larte levizje te automjeteve dhe kembesoreve perreth tij. Prane sheshit ndodhet dhe pallati i sportit "Asllan Rusi". Sheshi ndodhet 35 km nga porti i Durresit (21 minuta me makine) dhe 17 km nga Aeroporti i Rinasit (24 mintua me makine).Ky projekt perbehet nga:

- 3 Kat ambiente te perbashketa dhe 1 Kat nentoke.
- 9 Kat dhoma hoteli
- Bar panoramik

 

Burimi: https://www.behance.net/gallery/94570587/HOTEL-PROJECT-TIRANA-ALBANIA?tracking_source=search_projects_published_date%7CAlbania

Me shume projekte ne Shqiperi