Secondary Adv

Kater godina banimi dhe sherbime 4 dhe 6 kate, Rruga Hamdi Pepa dhe Rruga David Selenica | NK CONSTRUCTION | 2020

Kater godina banimi dhe sherbime 4 dhe 6 kate, me 2 kate parkim nentoke
Adresa: Rruga Hamdi Pepa dhe David Selenica, Tirane

Zhvillues: NK CONSTRUCTION
Ndertues: NK CONSTRUCTION & TEKNO FIRE shpk
Arkitekt: E.Shalsi
Konstruktor: ARKONSTUDIO
Afati i punimeve: 45 Muaj
Kontakt: 0676475040

Me shume projekte ne Shqiperi