Secondary Adv

Strukture banim dhe sherbime 6, 7, 8 dhe 9 kat ne Rrugen Mihal Duri dhe Rruga e Kavajes | Domus Group | 200

Strukture banim dhe sherbime 6, 7, 8 dhe 9 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen " Mihal Duri"

Ndertues: "Domus Group"
Arkitektura: A.Merkja
Konstruksion: N.Lako / B.Malaj
Drejtor Teknik: B.Dervishi
Mbikqyres: F.Hajderi
Leje ndertimi date: 14.02.2020
Afati i punimeve: 36 muaj

Me shume projekte ne Shqiperi