Secondary Adv

Godine Banimi dhe Sherbimi 1, 7, 8, dhe 9 kate ne rrugen Kongresi i Lushnjes, 21 Dhjetori | 2B & Construction Group | 2020

Godine Banimi dhe Sherbimi  1, 7, 8, dhe 9 kate, me 1 kat Parkim nentoke, ne rrugen "Kongresi i Lushnjes"

Subjekt Ndertues: "2B & Construction Group" shpk
Arkitektura: "KMA STUDIO", Ark. Klaud Manehasa
Konstruksioni:D&C Partners, Ing. Ermal Dervishi
Supervizori: "Arabel" Studio
Drjetues Teknik: Ing. Ermal Dervishi


Cel:+355 69 40 92 230
E-mail:info@2bcgroup.com
Web:www.2bcgroup.com

Me shume projekte ne Shqiperi