Secondary Adv

Strukture banimi dhe sherbimi 1, 3, 4 & 5 kate me 2 & 3 kate parkimi ne rrugen Ferit Xhajko | BRILLIANT LINE | 2020

Objekti: Strukture banimi dhe sherbimi 1, 3, 4 & 5 kate me 2 dhe 3 kate parkimi dhe sherbimi nentoke, ne rrugen "Ferit Xhajko" Tirane

 

Shoqeria Ndërtuese: "BRILLIANT LINE" sh.p.k
Investitori: "BRILLIANT LINE" sh.p.k
Arkitektura: Ark. Nevila Malaj
Drejtues Teknik: Ing. Bledar Xhaja
Drejtues punimesh: Ing. Alban Hysomemaj
Supervizor: Ing. Shpresa Gjura
Konstruktor: Ing. Mimoza Anxhaku, Ing: Jerina Boraj, Ing Eglantina Disha
Afati i perfundimit: Korrik 2022
Tel: +355 69 70 70 906

Me shume projekte ne Shqiperi