Secondary Adv

Godine Banimi dhe Sherbime 3,4,5,6,7,8 dhe 9 kat - Rruga Moskat, Mbrapa LSI | Metro Design | 2020

Godine Banimi dhe Sherbime 3,4,5,6,7,8 dhe 9 kat me 2 kat parkim nentoke.

Zhvillues: Shoqëria "Metro Design" sh.p.k
Shoq. Ndërtuese: Shoqëria "Metro Design" sh.p.k
Arkitekt: Atelier 4
Konstruktor: Ing. Neritan Shkodrani
Ing Elketrik: Ing. Deshira Mena
Ing. Mekanik: Ing. Hader Mulla, Ing. Dorian Koco
Supervizor: Ing. Andon Frrokaj
Drejtues Teknik: Ing. Arjan Cukaj

Kohezgjatja e punimeve: 40 muaj
Data e perfundimit te punimve: 03.10.2023

Me shume projekte ne Shqiperi