Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimi 1-2-9 kate, Rruga Bulevardi BLU, Kamez | IBA Invest shpk | 2020

Godine banimi dhe sherbimi 1-2-9 kate dhe 1 kat nentoke, ne rrugen "Bulevardi BLU" Kamez

Zhvillues: "IBA Invest" shpk.
Studio Projektimi: "A-Zero Design"
Ark. Aber Tola
Konst. "Arkon Studio"
Drejtues Teknik: Ing. Ermira Kacaci
Mbikqyres punimesh: Ing. Hysni Gjoci
Drejtues Kantieri: Ing. Ermal Murati
Afati i perfundimit te punimeve: 16.04.2023
Tel: +355 67 20 55 995

Me shume projekte ne Shqiperi