Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimi 2 dhe 10 kat, Rruga Margarita Tutulani (2020) | KASO shpk | 2020

 

 

Objekti: Godine banimi dhe sherbimi 2 - dhe 10 kat dhe 3 kat parkim nentoke ne rrugen Margarita Tutulani, Tirane.
Zhvillues dhe Subjekt ndertues: "Kaso" SHPK
Drejtues Teknik: Ing. Kledian Kso
Supervizor: Ing. Bexhet Cobani
Arkitekt: Atelier 4
Konstruktor: Ing. Erjon Petriti
Ing. Elektrik; Ing. Deshira Mena
Ing. mekanik: Ing. Spiro Drit
Kohezgjatja e punimeve: 36 muaj
Data e perfundimit te punimeve: 17.03.2024
Cel:069 60 60 660

Me shume projekte ne Shqiperi