Secondary Adv

Palazzo Viridario 3, Rruga Ndreko Rino | KASO shpk | 2020

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Palazzo Viridario 3 - Rruga Ndreko Rino

 

Rreth projektit

-Objekti është ndërtuar me betone të markave të larta ku theksohet M370 për soletat dhe  M450, M500 për kolonat.

 
-Fasada e objektit është fasadë e ventiluar me pllakë qeramike HT (pllakë vetlarje), ku me shiun e parë dhe të dytë pllaka kthehet në gjendjen fillestare. Fasada është projektuar si fasadë e ventiluar me veshje strukturale me shtresë termoizolimi dhe pllaka qeramike HT ( high tech). Për shkak të dendësisë së dhomave të apartamenteve, fasada përmban një numër të lartë të dritareve, ku synimi i dizenjimit të fasadës është krijimi i një ritmi të rregullt të çarjeve dhe grupimi i tyre në module lehtësisht të lexueshme.
 
-Për sa i përket mureve ndarës të apartamenteve janë me izolim  akustikë që ndalon zhurmat ndërmjet apartamenteve dhe banorët nuk shqetësojnë njeri-
tjetrin.

 

Palazzo Viridario 3 - Rruga Ndreko Rino - Apartamente per shitje
Palazzo Viridario 3 - Rruga Ndreko Rino - Apartamente per shitje
Palazzo Viridario 3 - Rruga Ndreko Rino - Apartamente per shitje
 
-Gjithashtu kubatura e kateve të nëntokes është e lartë dhe me soletë flat slab pa trarë në mes.
 
-Për shkak se volumet e kateve nëntokë të parkimit janë të sfazuara, 2 prej ashensorëve shkojnë deri në katin e 3 të nëntokës ndërsa i treti fillon në nivelin e katit përdhe.
 
-Sipërfaqja e lirë në perëndim të objektit është shfrytëzuar për hapësira rekreative dhe shplodhëse. Hapësirat e gjelbërta janë të plotësuara me shkurre dekorative dhe pemë të larta dhe përgjatë pasazheve do të ketë stola druri.
 
-Konstruksioni i objektit është me sistem beton-arme dhe mure me tulla. Soletat e kateve janë me soletë monolite pa trarë në mes sistemi zvicerian flat slab. Marka të larta 370 për soletën.
 
-Rëndësi i është kushtuar dhe rrjetit të aspirimit dhe të kondicionimit duke i bërë aspirimin e kuzhinave me linjë të veçantë për çdo apartament.
 

Kati 2

 

Ap.21 ; 3+1 ; Sip=170.8 m2

Ap.23 ; 1+1 ; Sip=69.1 m2

Ap.24 ; 1+1 ; Sip=70.6 m2
 

Kati 3

 

Ap.32 ; 2+1 ; Sip=108.8 m2

Ap.33 ; 2+1 ; Sip=98.7 m2
 

Kati 4

 

Ap.42 ; 2+1 ; Sip=101.5 m2

Ap.43 ; 2+1 ; Sip=86.8 m2

Ap.44 ; 2+1 ; Sip=87.8 m2
 

Kati 5

 

Ap.51 ; 1+1 ; Sip=56.9 m2

Ap.52 ; 2+1 ; Sip=101.5 m2

Ap.53 ; 2+1 ; Sip=86.8 m2

Ap.54 ; 2+1 ; Sip=87.8 m2
 

Kati 6

 

Ap.61 ; 1+1 ; Sip=55.7 m2

Ap.64 ; 1+1 ; Sip=69.2 m2
 

Kati 7

 

Ap.71 ; 1+1 ; Sip=123.8 m2

Ap.72 ; 3+1 ; Sip=113 m2

Ap.73 ; 2+1 ; Sip=84.4 m2
 
Fillimi i punimeve:2020
Perfundimi i punimeve:2022

Me shume projekte ne Shqiperi