Secondary Adv

Kompleks polifunksional turistik, Rruga Currila, Durres | DYRRAKIUM shpk | 2020

Hotel 5 kate, Restorant dhe sherbime tregtare 1 kat, Rezidenca sezonale 5 kate, parkim nentokesor 1 kat.

Zhvillues: "DYRRAKIUM" sh.p.k
Sipermarres: "DYRRAKIUM CONSTRUCTION COMPANY"
Drejtues ligjor: Bledar Kertusha
Drejtues teknik: Gjergji Bellovoda
Supervizor: Ferzilet Hajderi
Projektues: Arkon Studio & Architetti Associati
Drejtues ligjor: Nasjel Cico
Fillimi i punimeve: Maj 2020
Kontakt: +355682039323, +355682008710

Me shume projekte ne Shqiperi