Secondary Adv

Godine polifunksionale ''New Building'' 9 dhe 10 kate me 4 kate pakrim ne Rrugen e Kavajes | PROGEEN | 2020

Godine polifunksionale ''New Building'' 9 dhe 10 kate me 4 kate pakrim nentoke ne Rrugen e Kavajes

Zhvillues: Z. Arben Xhaferri
Subjekt ndertues: Progeen shpk
Projektues: Progeen shpk
Drejtues Teknik: Ing. Genc Kucuku
Mbikqyresi i punimeve: BN PROJECT

 

Cel:+355 68 80 42 004

Cel:+355 69 20 69 121

E-mail: info@progeen.com

Adresa: Rr. Reshit Collaku Pll.Aurora, Nr.1, Kati 8, Tiranë, Albania

Me shume projekte ne Shqiperi