Secondary Adv

Kater godina banimi dhe sherbime 4 dhe 6 kate ne rrugen Hamdi Pepa (David Selenica) | TEKNO FIRE shpk | 2021

Dergoji email
kompanise

TEKNO FIRE shpk - Kater godina banimi dhe shërbime 4 dhe 6 kate, me 2 kate parkim nëntokë, në rrugën Hamdi Pepa (“David Selenica”)

Galeria

 

Projekti TEKNO FIRE shpk ne rrugen David Selenica, Rruga Hamdi Pepa - Apartamente ne shitje
Projekti TEKNO FIRE shpk ne rrugen David Selenica, Rruga Hamdi Pepa - Apartamente ne shitje
Projekti TEKNO FIRE shpk ne rrugen David Selenica, Rruga Hamdi Pepa - Apartamente ne shitje

 

Projekti TEKNO FIRE shpk ne rrugen David Selenica, Rruga Hamdi Pepa - Apartamente ne shitje
Projekti TEKNO FIRE shpk ne rrugen David Selenica, Rruga Hamdi Pepa - Apartamente ne shitje
Projekti TEKNO FIRE shpk ne rrugen David Selenica, Rruga Hamdi Pepa - Apartamente ne shitje

 

Planimetri Apartamente

 

Apartament 1+1 Sip=49 m2

Apartament 2+1 Sip=75.84 m2

Apartament 1+1 Sip=49 m2

Apartament 1+1 Sip=45.24 m2

Apartament 2+1 Sip=75.84 m2
 

Apartament 2+1 Sip=66.77 m2 ; Sip.Verande=65.95 m2

Apartament 2+1 Sip=78.96 m2 ; Sip.Verande=53.45 m2
 

Planimetri - Njesi sherbimi

 

Njesi sherbimi Sip=128.54 m2

Njesi sherbimi Sip=95.35 m2
 

Leja e ndertimit & Gen Plani

 

Leja e ndertimit

Gen Plani
 

Rreth kompanise

TEKNO FIRE u themelua në Shqipëri gjatë vitit 2006 dhe më pas zgjeruam aktivitetin dhe zyrat tona në Itali dhe Katar dhe aktualisht kemi një fuqi punëtore Shumë-Kombshe prej 676 veta të kualifikuar dhe me përvojë. Kompania është e specializuar në instalimin dhe mirëmbajtjen e sitemeve kundra zjarrit, Sistemet Elektrike dhe Mekanike. Ne ndjekim rregulloret më të fundit të QCS dhe ndjekim standardet UNI, EN, NFPA, FM. TEKNO FIRE është lider dhe specialist ne sistemet kundra zjarrit, punimet mekanike, elektrike dhe hidraulike, Ftohja me uje te ftohtë, ngrohja, ventilimi dhe ajri i kondicionuar si dhe Mirëmbajtja. TEKNO FIRE krenohet me çdo instalim i cili fillon nga qendrat tregtare deri tek gradacelat me te larta.

Me shume projekte ne Shqiperi