Secondary Adv

Kompleksi Met Invest, Liqeni i Thate | Met Invest | 2021

Godine Banimi dhe Sherbime 4 kat,me 1 dhe 2 kat parkim nentoke tek Liqeni i Thate, Tirane

Zhvilluesi: MET INVEST
Subjekti Ndertues: MET INVEST shpk
Arkitektura: "SFERA STUDIO" ; ARK.Daniel Gjoni ; ARK.Anila Katundi
Drejtues Teknik:  Inxh.Elten Ziti
Drejtor Kantieri: Inxh.Eduart Qenani
Konstruktor: Inxh.Igli Kondi ; Inxh.Julian Kasharaj
Hidroteknika: Shoqeria"Arkimade" ; Inxh.Mekanik Artan Dersha
Elektrik: Shoqeria"Fishta Electric" ; Inxh.Hafinete Kinka
Ngrohje,ventilim: Inxh.Hidroteknik Petrit Hoxha
MKZ:Inxh.Hidroteknik Artan Dersha
Kohezgjatja e Punimeve: 36 muaj

Me shume projekte ne Shqiperi