Secondary Adv

Kompleksi Rezidencial Triangolo, Kavaje | Kaval

Objekt 7 kate banim +1 kat nentoke +1 kat sherbime, midis rruges "Taulantia" dhe shetitores "Josif Budo", Lagjia 2, Kavaje

Zhvillues dhe subjekt ndertues: Kavaljon shpk
Arkitekt: Focus Architecture
Konstruktor: AR-MI Projektim mbikqyrje
Drejtues Teknik: Ing.Arben Kalesha
Supervizor Punimesh: Ing.Fatmira Kaliqi
Afati i perfundimit te punimeve: 21.12.2020

Me shume projekte ne Shqiperi