Secondary Adv

ZAHARIA RESIDENCE - Skutaj, Shengjin | ILYONIS CONSTRUCTIONS | 2021

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

ZAHARIA RESIDENCE, Shengjin
ILYONIS CONSTRUCTIONS

 

ZAHARIA RESIDENCE - Shtepi plazhi ne shitje, Shengjin, Rana e Hedhun, Skutaj, Lezhe
ZAHARIA RESIDENCE - Shtepi plazhi ne shitje, Shengjin, Rana e Hedhun, Skutaj, Lezhe
ZAHARIA RESIDENCE - Shtepi plazhi ne shitje, Shengjin, Rana e Hedhun, Skutaj, Lezhe

Rezidenca e banimit Zaharia eshte zhvilluar nga kompania e ndertimit Ilyonis Construction, e formuar nga Vladimir Gjekaj dhe Arben Marku, 2 investitore me 22 vite pervoje pune ne industrine e ndertimit. Ilyonis Constructions shpk. Eshte nje kompani lider tashme ne fushen e ndertimit, e cila operon ne tregun shqiptar duke siguruar standardet me te larta dhe me efikase te ndertimit ne Republiken e Shqiperise. Fale besueshmerise se klienteve dhe investitoreve kjo kompani ka fituar nje pozicion te qendrueshem dhe strategjik ne tregun shqiptar te ndertimit.

 

PROJEKTI

Zaharia Residence eshte projekti me i  fundit inovativ nga kompania lider Ilyonis Constructions. Ndodhet ne qender te qytetit bregdetar Shengjin. Kjo rezidence nuk eshte nje projekt dosido. Nga pikepamja arkitekturore ka nje ndertim teper modern dhe koherent. Përmban të gjitha komoditetet si sigurinë, dyqane, parqe për fëmijë, bare dhe restorante, ambiente biznesi dhe dhoma për lojra të brendshme.

 

- 2 kate ( ai nentoke dhe perdhe ) sherbejne si njesi sherbimi/ dyqane, bare, restorante, etj. dhe 7 kate sherbejne si njesi banimi.

- Tipologjia e apartamenteve vijon nga 1+1 deri ne 3+1  

- Siperfaqet e ketyre tipologjive renditen nga 79 m2- 142 m2

- Apartamente te mireorganizuara ne sallon ndenjeje, ambjente gatimi, 2-3 dhoma gjumi, 2 tualete dhe ballkone me nje pamje te mrekullueshme.

- Siguri maksimale

- Ambjente te gjelberta

 

ALBUMET E SHITJES

 

Kati +1

Kati +2

Kati +3

Kati +4

Kati +5
 

Kati +6

Kati +7

Kati +8

Kati +9

Kati 0
 

Kati -1
 

VENDODHJA

 

KONTAKT ZAHARIA RESIDENCE


Website:zahariaresidence.com
Email: zahariaresidence@gmail.com
Telefon Shitje: +355 69 95 89 708
Telefon Shitje: +355 68 27 10 001
Adresa: Skutaj. Shengjin, Lezhe

Me shume projekte ne Shqiperi