Secondary Adv

Rezidenca Porcelani 2 ne rrugen Xhanfize Keko | AL-ING CONSTRUCTION | 2021

Dergoji email
kompanise

REZIDENCA PORCELANI 2 NE RRUGEN XHANFIZE KEKO
GODINE BANIMI DHE SHERBIME 7 DHE 8 KAT ME 2 KAT PARKIM NENTOKE, NE PRONE TE Z. SKENDER LENA
AL-ING CONSTRUCTION shpk

AL-ING CONSTRUCTION PORCELAN APARTAMENTE NE SHITJE
AL-ING CONSTRUCTION PORCELAN APARTAMENTE NE SHITJE
AL-ING CONSTRUCTION PORCELAN APARTAMENTE NE SHITJE

 

AL-ING CONSTRUCTION PORCELAN APARTAMENTE NE SHITJE
AL-ING CONSTRUCTION PORCELAN APARTAMENTE NE SHITJE
AL-ING CONSTRUCTION PORCELAN APARTAMENTE NE SHITJE

 

 

Apartamente Seksioni 1

 

Apartament Tip 1+1 ; Sip.Totale 74.30

Apartament Tip 2+1 ; Sip.Totale 100.93 m2

Apartament Tip 2+1 ; Sip.Totale 101.52 m2

Apartament Tip 2+1 ; Sip.Totale 106.72 m2

Apartament Tip 2+1 ; Sip.Totale 82 m2
 

Apartament Tip2+1 ; Sip.Totale 100.32 m2

Seksioni 1 - Shkarko albumin e shitjeve
 

Apartamente Seksioni 2

 

Apartament Tip 2+1 ; Sip.Totale 100.36 m2

Apartament Tip 2+1 ; Sip.Totale 102.85 m2

Apartament Tip 2+1 ; Sip.Totale 108.07 m2

Apartament Tip 2+1 ; Sip.Totale 120.70 m2

Seksioni 2 - Shkarko albumin e shitjeve
 

Detaje rreth projektit

 ADRESA: Rruga Xhanfize Keko, Njesia Strukturore, TR/288, Tirane

ZHVILLUES: Shoqeria AL-ING CONSTRUCTION shpk

SUBJEKT NDERTUES: AL-ING CONSTRUCTION shpk

DREJTUES TEKNIK: Ing. Frida Sherko

PROJEKTI ARKITEKTONIK: Prof. Dr. FLORIAN NEPRAVISHTA

PROJEKTI KONSTRUKTIV: Ing. Dhimiter Papa ; Ing. Kristaq Kali

MBIKQYRESI I PUNIMEVE: Ing. Dhimiter Papa ; Ing. Kristaq Kali

Afati kohor i lejes: 60 muaj

Me shume projekte ne Shqiperi