Secondary Adv

Kompleksi Green Harmony ne rrugen Xhanfize Keko, Porcelan | ANDI KONSTRUKSION | 2021

Dergoji email
kompanise

ANDI KONSTRUKSION - Dy godina banimi dhe sherbimi 2,5,6,7 dhe 8 kate dhe nje godine banimi dhe sherbimi 2,6,7 dhe 8 kat me 2 kat nentoke ne rrugen Xhanfize Keko.

Apartamente ne shitje  Kompleksi Green Harmony - Andi Konstruksion
Apartamente ne shitje  Kompleksi Green Harmony - Andi Konstruksion
Apartamente ne shitje  Kompleksi Green Harmony - Andi Konstruksion

 

Apartamente ne shitje  Kompleksi Green Harmony - Andi Konstruksion
Apartamente ne shitje  Kompleksi Green Harmony - Andi Konstruksion
Apartamente ne shitje  Kompleksi Green Harmony - Andi Konstruksion

 

Video

 

Tabela

 

Me shume projekte ne Shqiperi