Secondary Adv

Kompleksi Petrela rrugen Karl Gega, Tirane | LURA shpk | 2021

Kompleksi Petrela - Godine banimi dhe sherbimesh 8,9 dhe 10 kat me 4 kat parkim nen toke ne rrugen Karl Gega

Subjekt zhvillues dhe ndertues: Shoqeria LURA shpk
Drejtues teknik: Dod Doci
Supervizor: Supervision Profesionl
Arkitekt: Blerta Foto
Konstruktor: Redrit Baholli
Ing. Elektrik: Bardhok Rajta
Ing. Mekanik: AL-VIZO shpk
Afati i punimeve: 36 Muaj
Data e fillimit te punimeve: 01 Dhjetor 2020

Me shume projekte ne Shqiperi