Secondary Adv

Rezidenca Erli ne rrugen Xhanfize Keko | ERLI-D shpk | 2021

ERLI-D shpk - 2 godina banimi dhe sherbimesh 2 dhe 9 kate me 2 kate parkim nentoke

 

Investitor dhe Sipermarres: ERLI-D shpk
Administrator: Egert Disha
Drejtues teknik: Klodian Todhe
Projektues: Irida Hasa
Konstruktor: Bledar Lamce
Mbikqyres: Arben Memo
Afati i perfundimit te punimeve: 36 Muaj

Me shume projekte ne Shqiperi