Secondary Adv

Projekti Nova Hotel Five Star, Rruga Dora D'Istria (ish Garda e Republikes) | Ferro Beton & Construction | 2021

Godine me funksion hotel Nova Hotel Five Star, zyra dhe sherbime 5-13, 5-14, 13 dhe 14 kate mbi toke, me 3 kate nen toke

 

Zhvillues dhe subjekt ndertues: Ferro Beton & Construction Co shpk
Drejrues teknik: Ing. Deviol Sardi
Arkitektura: XGDA, I RI Gent Agolli
Projekt zbatimi: Ark. Kleant Bibolli
Konstruksion: Ing. Luan Murtaj
Hidroteknik: Ing. Kristaq Kali
Mbikqyres punimesh: 3E-K Consulting
Fillimi i punimeve: 18.06.2021  
Afati i punimeve: 72 Muaj

Me shume projekte ne Shqiperi