Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbime 6-8 kate, me 2 kat parkimi nentoke ne rrugen Nexho Konomi | Urban Planning&Development | 2021

Godine banimi dhe sherbime 6-8 kate, me 2 kat parkimi nentoke ne rrugen Nexho KonomiZhvillues dhe subjekt ndertues: Shoqeria Urban Planning&Development Shpk
Arkitektura: Shoqeria Urban Planning&Development Shpk
Konstruksioni: Shoqeria 2XKE Studio shpk
Drejtues teknik: Ing. Taulant Shani
Supervizor: Shoqeria E.N.E Studio shpk
Fillimi i punimeve: Prill 2021
Komtakti: +355692061201

Me shume projekte ne Shqiperi