Secondary Adv

Kompleks banimi ne rrugen Dhimiter Konomi, Lungomare Vlore | HEL PET SHPK | 2022

Dergoji email
kompanise

Rreth projektit

 
HEL-PET shpk | Apartamente ne shitje Lungo Mare Vlore - Rruga Dhimiter Konomi
HEL-PET shpk | Apartamente ne shitje Lungo Mare Vlore - Rruga Dhimiter Konomi
HEL-PET shpk | Apartamente ne shitje Lungo Mare Vlore - Rruga Dhimiter Konomi
 

Pozicionimi

2 objekte banimi dhe sherbimi 8 kate me 1 kat nentoke ne rrugen Dhimiter Konomi, Vlore. Planimetrite e apartamenteve jane te mire organizuara. Ky kompleks banimi ndodhet ne Lungomare. Kjo vendodhje, pervec plazhit dhe panorames fantastike te detit, ofron shume facilitete te tjera si: supermarkete , bare, restorante, shkolla, kopshte etj. Apartamenti gjithashtu eshte i mirendricuar natyralisht, fale pozicionimit te tij.

 
HEL-PET shpk | Apartamente ne shitje Lungo Mare Vlore - Rruga Dhimiter Konomi
HEL-PET shpk | Apartamente ne shitje Lungo Mare Vlore - Rruga Dhimiter Konomi
HEL-PET shpk | Apartamente ne shitje Lungo Mare Vlore - Rruga Dhimiter Konomi
 

Detajet e ndertimit

Fasada
Kujdes I vecante do ti kushtohet trajtimit te fasades dhe materialeve te perdorura.
Muret do te vishen me system kapote me polisterol 5cm te cilesise se larte perfunduar me rifiniture me material bashkekohore  me ngjyra te qarta.
Kangjellat e ballkoneve e llozhave  do te jene me xham structural transparent me trashsi 2mm(1+1) te sistemit triplex per te ritur sigurine gjate shfrytezimit te struktures.
Vetratat do te jene me dur-alumin me profil termik te cilesise se pare dhe dopio xham termik te cilesise me te larte per te ruajtur ekuliber termik sidomos ne periudhen e veres.


Rifiniturat e brendeshme dhe intalimet
-Tarracat janë me termo dhe hidroizolim sipas standartit të B.E-së.
-Impianti i ngrohje/ftohjes i pozicionuar që në projekt.
-Instalimet hidraulike janë bërë me materiale sipas standarteve të B.E-së.
-Shkarkimet e ujërave të zeza sipas normave të B.E-se.
-Të gjitha materialet elektrike janë prodhime të kompanisë Italiane BTicino.
-Dyert e brendshme janë prodhim Italian i cilësisë së parë.
-Dyert e jashtme janë prodhim Italian.
-Materialet e rifiniturës për çdo apartament janë prodhime Europiane të cilsësisë së parë.

Planimetri Seksioni A

 

Apartament
(1+1)
Kati 3 ; Siperfaqe = 73.96 m2

Apartament
(2+1)
Kati 3 ; Siperfaqe = 101.55 m2

Apartament
(2+1)
Kati 3 ; Siperfaqe = 109.28 m2
 

Planimetri Seksioni B

 

Apartament
(2+1)
Kati 2 ; Siperfaqe = 113.71 m2

Apartament
(2+1)
Kati 2 ; Siperfaqe = 106.96 m2

Apartament
(2+1)
Kati 2 ; Siperfaqe = 90.07 m2
 

Me shume projekte ne Shqiperi