Secondary Adv

Rezidenca Palladium | AMG INVEST CONSTRUCTION | 2022

Objekti: Palladium Residences me 1,2,3,4,5 kate dhe nencati +2 kate podrum

 

Kopleksi rezidencial eshte i pozicionuar ne nje nga zonat me te deshiruara te kryeqytetit ne kodrinen e liqenit te thate me pamje nga liqeni artificial dhe liqeni i thate. Lehtesisht i aksesueshem nga unaza e re e Tiranes. Ky kompleks perbehet nga blloku A dhe blloku B. Me 5 kate mbi toke hapsira rezidenciale dhe dy kate nentoke. Projekti ofron standartet me te larta ne ndertimi dhe sherbim.

Me shume projekte ne Shqiperi