Secondary Adv

Objekt banimi dhe sherbimi 4, 6 dhe 7 kate me 2 kate parkim nentoke ne rrugen Leka i Madh (Selite, Tirane) | ASR INVEST | 2022

Dergoji email
kompanise

ASR INVEST | Objekt banimi dhe sherbimi 4, 6 dhe 7 kate me 2 kate parkim nentoke ne rrugen Leka i Madh (Selite, Tirane)

 

Planimetrite e apartamenteve

 

Apartament 9 (2+1) ;
Sip=117.17 m2;

Apartament 8 (2+1) ;
Sip=108.82 m2;

Apartament 7 (2+1) ;
Sip=103.29 m2;

Apartament 6 (1+1) ;
Sip=73.55m2;

Apartament 5 (2+1) ;
Sip=110.58 m2;
 

Apartament 4 (2+1) ;
Sip=108.49 m2

Apartament 3 (2+1) ;
Sip=107.03 m2

Apartament 22 (1+1) ;
Sip=99.29 m2

Apartament 21 (2+1) ;
Sip=54.8 m2

Apartament 20 (1+1) ;
Sip=74.03 m2
 

Apartament 2 (1+1) ;
Sip=73.32 m2

Apartament 19 (1+1) ;
Sip=104.04 m2

Apartament 18 (1+1) ;
Sip=74.54 m2

Apartament 17 (2+1) ;
Sip=111.11 m2

Apartament 16 (2+1) ;
Sip=117.03 m2 +26 m2 verande
 

Apartament 15 (1+1) ;
Sip=73.51 m2

Apartament 14 (1+1) ;
Sip=73.51 m2

Apartament 13 (2+1) ;
Sip=117.28 m2

Apartament 12 (2+1) ;
Sip=103.56 m2

Apartament 11 (2+1) ;
Sip=107.18 m2
 

Apartament 10 (1+1) ;
Sip=73.43 m2

Apartament 1 (2+1) ;
Sip=116.99 m2
 

Me shume projekte ne Shqiperi