Secondary Adv

Primo Residence ne rrugen Don Bosko, Tirane | 2023

Dergoji email
kompanise

GODINË BANIMI DHE SHËRBIME, 5, 6, 7, 8, 9 DHE 10 KAT, ME 2 KAT PARKIM NËNTOKË NË RRUGËN DON BOSKO, TIRANË | PALUCA GROUP

 

PERSHKRIMI

Rezidenca Primo Don Bosko nga Paluca Group
Rezidenca Primo Don Bosko nga Paluca Group
Rezidenca Primo Don Bosko nga Paluca Group

 

 

TIPOLOGJIA E APARTAMENTEVE 1+1

 
Rezidenca Primo Apartamente 1+1
Rezidenca Primo Apartamente 1+1
Rezidenca Primo Apartamente 1+1
 

TIPOLOGJIA E APARTAMENTEVE 2+1

 
Rezidenca Primo Apartamente 2+1
Rezidenca Primo Apartamente 2+1
Rezidenca Primo Apartamente 2+1
 
Rezidenca Primo Apartamente 2+1
Rezidenca Primo Apartamente 2+1
Rezidenca Primo Apartamente 2+1
 

TIPOLOGJIA E APARTAMENTEVE 3+1

 

Rezidenca Primo Apartamente 3+1
Rezidenca Primo Apartamente 3+1
 

FASADA & VETRATAT

Objekti propozohet të trajtohet me fasadë sistem kapote e veshur me terrakote. Çarjet propozohen të larta duke siguruar kështu ndriçimin e mjaftueshëm të hapësirave.Hapësirat janë të bollshme ,me një organizim të paster planimetrik ne menyre qe apartamentet te jene sa me komode.

 

Me shume projekte ne Shqiperi