Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim Me eksperience Full-time --

Përshkrimi

Kerkohet usta per prodhimin dyer &dritare Alumin dhe PVC .Paga e konsiderueshme

Detyrat

Koha e punes me kohe te plote.Te jete bashkpunues ne grup dhe i kounikushem.

Kualifikimet

Arsimimi i mesem profesional.Te kete njohurite baze ne word dhe exel.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Vend vakant punetor duralumini dhe plastike

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-07-25
Afati: 0 dite te mbetura

CUBI Shpk

Apliko

4 specialist per prodhim - perpunim per mobilje dhe dyer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-07-03
Afati: 0 dite te mbetura

NAVE - Furniture & Interior de

Apliko

Usta duralumini dhe plastike

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-09-28
Afati: 5 dite te mbetura

Cullhaj

Apliko

5 vende te lira pune ne fabrike prodhimi mobiljesh

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-10-03
Afati: 10 dite te mbetura

NAVE - Furniture & Interior de

Apliko