Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Me eksperience Full-time --

Detyrat

Drejtimi i kantierit nga ana teknike dhe dokumentare

Kualifikimet

I interesuari duhet te kete eksperience pune ne zbatim, te zoteroje ne nje nivel te larte programet kompjuterike baze dhe AutoCad,
njohuri te gjuheve te huaja, i gatshem te punoje jashte Tiranes, te disponoje patente klasi B.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Inxhinier Ndertimi (Pergjegjes Teknik)

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Inxhinier ose inxhiniere me kohe te plote

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-15
Afati: 0 dite te mbetura

Santi Dekor shpk

Apliko