Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Me eksperience Full-time --

Përshkrimi

Kompania “Arlis – Ndërtim” shpk, është themeluar në vitin 2008. Eshtë një ndër kompanitë lider në tregun Shqiptar dhe jep kontributin e saj, sidomos në objektet residenciale, duke plotësuar kështu kërkesat e vazhdueshme urbanistike. Kompania jonë duke qënë se po zgjeron stafin e saj është në kërkim të një DREJTUESI PROJEKTI me EKSPERIENCE, I cili do të jetë përgjegjës për mbarvajtjen e punimeve në kantjerë.

Kualifikimet

- Te kete mbaruar studimet e larta në fushën e ndërtimit
- Minimalisht 5 vjet eksperiencë pune në të njëjtin profil kryesisht në kompani ndertimi
- Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze
-Të jetë i komunikueshem, të ketë aftësi të mira drejtuese menaxheriale, teknike.
- Të jetë i aftë të menaxhojë disa procese njëkohesisht.

Kontakte

Personat e interesuar dhe që plotësojnë kërkesat e përmendura më lart janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre me subjekt DREJTUES PROJEKTI në adresën e email-it info@arlisndertim.al
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 , date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personal

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Arkitekt/e

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

ALUFLOR Construction Group

Apliko

Punonjes per prodhim dyer dritare alumin dhe pvc

Qyteti: Durres
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

SED 21

Apliko

Punonjes Alumini

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

ENKO Alumin

Apliko