Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim 3 vjet Full-time

Detyrat

Kompania Brunes sh.p.k. kërkon të punësojë montues mobiljesh, që të jetë i specializuar në montimin e kuzhinave dhe dhomave të gjumit.

Kualifikimet

Minimumi 3 vjet eksperiencë pune ne kompan te ngjashme , mosha mbi 26 vjeç. Page mujore duke filluar nga 50.000 mije leke.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Vend vakant pune montues mobiljesh

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: 0 dite te mbetura

Brunes

Apliko

Vend pune marangoz me 5 vjet eksperience

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: 0 dite te mbetura

Lesna

Apliko

4 specialist per prodhim - perpunim per mobilje dhe dyer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-07-03
Afati: 0 dite te mbetura

NAVE - Furniture & Interior de

Apliko