Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim 5 vjet Full-time

Përshkrimi

Shpallje per vend te lire pune . “LESNA” shpk operon prej 30 vjetesh ne tregun Europian ku dominon ne prodhimin dhe tregtimin e dritareve ,dyerve dhe mobiljeve .Per nevojat e Kompanise kerkohen dy marangoz.

Kualifikimet

1- Arsimi I mesem , Mosha deri 50 vjec,
2- Minimumi 5 vjet experience ne prodhimin dhe montimin e mobiljeve, dyerve dhe dritareve , parketeve dhe strukturave qe lidhen me drurin e melaminen
3- Te zoteroje aftesi teknike ne prerje, zmerilim,lyerje ne leximin e planimetrive te mobiljeve.
Te njohe anen teknike te makinerive .

4- Te jete I komunikueshem , I sjelleshem,me ambicie dhe perkushtim per punen. Te jete I gatshem te punoje brenda dhe jashte teritorit te Tiranes edhe me orare te zgjatura ne rast nevoje.
5- Te kete leje drejtimi automjeti dhe experience te provuar ne drejtimin e Mjeteve
6- Te jete korrekt , I pergjegjshem , I ndergjegjshem dhe te respektoje me rigorozitet etiken e sjelljes brenda dhe jashte kompanise , ne mardheniet qe e lidhin me punen.
7- Te jete ne gjendje te shendetshme dhe I gatshem te perballoje bartjen e produkteve ne pershtatje me kushtet e punes.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Vend vakant pune montues mobiljesh

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: 0 dite te mbetura

Brunes

Apliko

Vend pune marangoz me 5 vjet eksperience

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: 0 dite te mbetura

Lesna

Apliko

4 specialist per prodhim - perpunim per mobilje dhe dyer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-07-03
Afati: 0 dite te mbetura

NAVE - Furniture & Interior de

Apliko