Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim Me eksperience Full-time Baze+Bonus

Përshkrimi

-Orari 08:00 - 16:00 
-Ditë Pushimi
-Pagë e kënaqshme
-Adresa: Mali i Robit

Detyrat

F&M Reklama është një nga operatorët kryesorë në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri, billborde, karburante, stenda promocionale, artikuj promocionalë, reklama elektronike etj. 


Pagesë shumë e mirë bazë + shtesa/bonuse
Automjet në dispozicion për montimet
Punë me të gjitha mjetet dhe kushtet e sigurisë

Kualifikimet

- Të ketë eksperiencë të konsiderueshme në montime të ndryshme (tabela reklamash, kondicionera, tabela, vetrata, fasada xhami, konstruksione, adeziv/leter muri etj.)
- Të njohë mirë dhe të ketë punuar me vegla pune si trapan, gur fresibël, vidator, saldatriçe, etj
- Preferohet 25 – 40 vjeç
- Të ketë patentë klasi B
- Të mos ketë problem punën në lartësi (skelë, vinç etj.)
- Të ketë dëftesën e shkollës së mesme
- Të njohë mirë kushtet dhe mjetet e sigurisë në punë

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Teknik montimi per rafte

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-01-23
Afati: 0 dite te mbetura

Dajti Construxion

Apliko

Mekanik per mjete te renda

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 0 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

Shites per pjese kembimi dhe magazinier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 0 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko