Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri 5 vite eksperie Full-time ---

Përshkrimi

ARKONSTUDIO shpk kerkon te punesoje arkitekt/arkitekte me kohe te plote. Afati i aplikimeve eshte deri ne daten 30.04.2019.

Kualifikimet

-Te kete mbaruar studimet e larta, dega Arkitekture.
-Te njohe mire software-t si Autocad 2D dhe 3D, 3ds Max dhe Adobe Photoshop.
-Te kete mbi 5 vite eksperience pune ne fushen e projektimit.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Tirane, ofroj vend pune Arkitekt

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-13
Afati: 0 dite te mbetura

Arkon Studio

Apliko

Arkitekt/e

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-09-25
Afati: 0 dite te mbetura

ALVISO STUDIO

Apliko

Arkitekt me ose pa eksperience pune

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-11-24
Afati: 23 dite te mbetura

Andrea Arredo

Apliko