Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri 2 vite eksperie Full-time ---

Përshkrimi

Santi Dekor shpk kerkon te punesoje nje inxhinier ose inxhiniere me kohe te plote.

Detyrat

Angazhimi do te jete ne zyre dhe ne terren.

Kualifikimet

1.    Te kete perfunduar studimet per inxhinieri  ndertimi dhe te kete minimum 2 vite eksperience pune ne zyre dhe terren.
2.    Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze ne te shkruar dhe te folur.
3.    Te kete njohuri mbi dyshemete induatriale, stampimet e betonit si dhe punimeve te rezinave epokside.
4.    Te disponoje patente te klasit B.
5.    Te kete aftesi te mira ne komunikim dhe bashkepunimin ne grup.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Inxhinier Ndertimi (Pergjegjes Teknik)

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Inxhinier ose inxhiniere me kohe te plote

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-15
Afati: 0 dite te mbetura

Santi Dekor shpk

Apliko