Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri 2 vjet Full-time ---

PĂ«rshkrimi

Kërkohen dy puntorë elektrikë me përvojë prej të paktën 2 vjet, janë të nevojshëm për punë të përhershme me pagë të lartë dhe sigurim nga një kompani e instalimeve fotovoltaike ne Greqi.

Kualifikimet

Përvoja në impiantet fotovoltaike ose industriale do të merret në konsideratë. Aftësi për të punuar në GREQI DHE SHQIPERI, me pagë bonus shtesë.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier elektrik, Kerkohen dy punetore per instalime elektrike me pervoje (te pakten 2 vjet).

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-19
Afati: 0 dite te mbetura

ECOENERGIA-AL

Apliko