Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Shitje, Zhvillues biznesi Full-time ---

Përshkrimi

Segment sha kerkon punonjes per prezantim dhe shitje te makinerive te shpimit si sonda siperfaqesore dhe nentokesore.

Kualifikimet

  • Te kete perfunduar arsimin e larte.
  • Mundesisht te kete nje eksperience pune te ngjashme.
  • Gjuhe a huaj anglisht e zoteruar shume mire me goje dhe shkrim .
  • Njohuri kompjuterike te mjaftueshme per kete pozicion .
  • Te jete i pajisur me leje drejtimi .
  • Te kete aftesi komunikuese dhe prezantuese .
  • Te jete komod per levizjet gjate orarit te punes ne terren.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Arkitekt/e

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

ALUFLOR Construction Group

Apliko

Punonjes per prodhim dyer dritare alumin dhe pvc

Qyteti: Durres
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

SED 21

Apliko

Punonjes Alumini

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

ENKO Alumin

Apliko