Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim Me eksperience Full-time

Përshkrimi

Kompania CUBI Shpk kerkon te punesoje mjeshter te duraluminit dhe plastikes.

- Orari i punes eshte 8:00 - 17:00.

- Paga e kenaqshme

Kualifikimet

- Kerkohet person me eksperience pune

- Mosha 25-40 vjec.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Punonjes per prodhim dyer dritare alumin dhe pvc

Qyteti: Durres
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

SED 21

Apliko

Vend vakant punetor duralumini dhe plastike

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-05-14
Afati: 0 dite te mbetura

CUBI Shpk

Apliko

4 specialist per prodhim - perpunim per mobilje dhe dyer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-07-03
Afati: 0 dite te mbetura

NAVE - Furniture & Interior de

Apliko