Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Shitje, Zhvillues biznesi 3-10 vite Full-time -

Përshkrimi

Furnitor / ShofKompania Aluflor Construction Group, merret me projektimin, montimin dhe zbatimin e fasadave te Xhamit dhe te Alucobondit. Kompania jone kerkon nje furnitor/shofer qe te plotesoje kriteret e meposhtme: er

Detyrat

1. Menaxhon dhe realizon transportin e mallrave në desinacionet e duhura;
2. Transporton Punonjësit nëpër objekte, veglat e punës nga objekti në objekt, nga magazina në objekt dhe anasjelltas.
3. Është përgjegjës për mallin që mban në automjet dhe transporton;
4. Është përgjegjës për dokumetat shoqëruese dhe fatura të mallit që transporton;
5. Informon eproret e tij për çdo parregullsi apo problem të shfaqur;
6. Zgjedh rrugën që minimizon shpenzimet e kompanisë në lek dhe në kohë;
7. Mban dhe zbaton protokollin e mirëmbajtjes së Makinave.

Kualifikimet

Kriteret qe duhet te kete aplikuesi jane:
1- Korrekt, i sakte, i shkathet.
2- Me parime te qarta mbi punen dhe disiplinen.
3- Te kete njohuri mbi riparimet e mjeteve te transportit,dhe te veglave ne pergjithesi.
4- Te karakterizohet nga ndershmeria.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Asistent/e Shitje

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko

Keshillues Klienti

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko

Furnitor - Shofer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

ALUFLOR Construction Group

Apliko

Agjent shitje ne terren per zonen e Jugut

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-28
Afati: 0 dite te mbetura

Lamthi Business

Apliko