Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Me eksperience Full-time --

Përshkrimi

ALVISO SHPK është një kompani projektimi e cilia operon në tregun Shqiptar për një periudhë mbi 10 vjecare. Studio AL-VISO kerkon te punesoje Arkitekte/e.

Kualifikimet

Kerkesat:
-Te kete perfunduar Fakultetin e Arkitektures dhe Urbanistikes, UPT.
-Te kete eksperienca pune te meparshme ne fushen e arkitektures.
-Te jete kreativ/e
-Te jete i/e komunikueshem dhe te bashkepunoje per realizimin e objektivave.
-Te zoteroje programet e projektimit si: AutoCAD (2D dhe 3D), 3DS MAX, Photoshop.
-Zoterimi i programeve si Lumion, Revit dhe Illustrator perben perparesi.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Tirane, ofroj vend pune Arkitekt

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-13
Afati: 0 dite te mbetura

Arkon Studio

Apliko

Arkitekt/e

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-09-05
Afati: 11 dite te mbetura

ALVISO STUDIO

Apliko