Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Shitje, Zhvillues biznesi 1 vit Full-time

Përshkrimi

Lamthi Group ,është një kompani lider në fushën e ndërtimit, termohidraulikës, teknologjisë së ujit, ndërtimit të pishinave dhe SPA-ve.

 

Distributor eksluziv i shumë markave Italiane dhe Gjermane të njohura në gjithë botën.  Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.  Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadrës në ambjentin e punës.  Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë. Shpall pozicion vakant pune Agjent Shitjesh në terren me orar të plotë.

Kualifikimet

· Të ketë minimumi 1 vit eksperiencë pune në këtë pozicion.
· Mosha e preferuar 25-35 vjeç.
· Leje drejtimi Klasi B.

Kontakte

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni.

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Rruga dytësore, km 3
Aplikimet janë të limituara, vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Asistent/e Shitje

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko

Keshillues Klienti

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko

Furnitor - Shofer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

ALUFLOR Construction Group

Apliko

Agjent shitje ne terren per zonen e Jugut

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-28
Afati: 0 dite te mbetura

Lamthi Business

Apliko