Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim Me eksperience Full-time

Përshkrimi

Kompania NAVE ka në fokus prodhimin, përpunimin dhe shitjen e produktit gjysëm të gatshëm, mekanizma dhe aksesore për mobilje, prerje, bordim, frezim dhe transport. Kompania NAVE kerkon te zgjeroje stafin me 4 punonjes te rinj.

 

- 48 ore pune ne jave
- E diela pushim
- Puna jashte orarit eshte me pagese
- Specialistet do te kene kontrat 1vjecare ku perfshihen te drejtat e te dy paleve.
- Kandidatet duhet te tregojne aftesit e tyre prefesionale

Detyrat

1- Specialist bordimi.

2- Specialist per prerje ne sharre.

3- Specialist per prodhim dyersh.

4- Specialist per montim mobiljeve.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Vend vakant pune montues mobiljesh

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: 0 dite te mbetura

Brunes

Apliko

Vend pune marangoz me 5 vjet eksperience

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: 0 dite te mbetura

Lesna

Apliko

4 specialist per prodhim - perpunim per mobilje dhe dyer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-07-03
Afati: 0 dite te mbetura

NAVE - Furniture & Interior de

Apliko