Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Eksperience min Full-time --

Përshkrimi

Segment sha eshte i interesuar te punesoje mekanik i cili ka nje eksperience minimale ne fushen e makinerive te renda si: Pompa Betoni, Sonda Shpimi siperfaqesore ose nentokesore etj.

Segment sha mirepret cdo aplikim dhe kushdo qe mendon qe mund te punoje me keto lloj makinerishe.

 

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Punonjes per prodhim dyer dritare alumin dhe pvc

Qyteti: Durres
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

SED 21

Apliko

Punonjes Alumini

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

ENKO Alumin

Apliko

Drejtues projekti ne kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-18
Afati: 0 dite te mbetura

Arlis Ndertim

Apliko